Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
QUÍMICA I |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | QUÍMICA I | Codi | 20244008 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A1.2 | Dissenyar, executar i analitzar experiments relacionats amb l'enginyeria. | |
A3.4 | Capacitat per comprendre i aplicar els principis de coneixements bàsics de la química general, química orgànica i inorgànica i les seves aplicacions en l'enginyeria. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1.2 | Adaptar-se a condicions canviants. | |
B1.3 | Desenvolupar el treball de forma efectiva i resistir l'adversitat. | |
B3.2 | Contribuir efectivament a la consecució dels objectius de l'equip a través de la cooperació, la participació i el compromís en la visió i la meta que es comparteixen. | |
B3.3 | Treballar en equip de forma col·laborativa, amb responsabilitat compartida i iniciativa. | |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
B4.4 | Conèixer les matèries bàsiques i tecnològiques que el capaciten per a l'aprenentatge de nous mètodes i teories, i el doten de versatilitat per adaptar-se a noves situacions. | |
B5.1 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat, iniciativa i amb pensament innovador. | |
B5.3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora dins del seu àmbit professional. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |