Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | Codi | 20244112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||||
Sessió Magistral |
|
15 | 24 | 39 | |||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
6 | 6 | 12 | |||||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos |
|
7 | 7.5 | 14.5 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
1.5 | 0 | 1.5 | |||||||
Proves de desenvolupament |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 1 | 3 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |