Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES | Codi | 20244121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Mòdul 1. Reactors Químics | 1. Anàlisi de reactors ideals i reals: CSTR, 2CSTR en sèrie, PFR i reactor de flux laminar. |
Mòdul 2. Operacions de Separació | 2.1 Destil·lació 2.2 Absorció 2.3 Extracció 2.4 Bescanvi Iònic 2.5 Òsmosis Inversa 2.6 Digestió aeròbica i anaeròbica/ Floculació-sedimentació |
Mòdul 3. Tractaments d'aliments | 3.1 Liofilització 3.2 Pasteurització 3.3 Assecat de sòlids 3.4 Congelació 3.5 Homogenització 3.6 Bioreactors |
Mòdul 4. Operacions de Bescanvi de Calor | 4.1 Banc de bescanviadors de calor 4.2 Anàlisis de la combustió d'una caldera 4.3 Compressió de l'aire 4.4 Cicle de refrigeració per compressió mecànica de vapor |