Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20244206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Producció animal. Zootècnia 2. La reproducció animal 3. L’alimentació animal 4. Creixement i desenvolupament animal 5. Sanitat animal 6. Sistemes de producció animal 7. Benestar animal 8. Qualitat de la carn 9. Fraus agroalimentaris 10. Generalitats instal·lacions ramaderes 11. Legalització d’explotacions ramaderes 12. Explotacions ramaderes segons la normativa actual 13. Ramaderia ecològica 14. Bioseguretat a les granges 15. Directrius i maneig del transport del bestiar 16. Nous models de producció saludable i sostenible de la industria càrnica 17. Sacrifici i producció industrial de la carn |