Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A14 | Higiene personal, productes i processos. | |
A19 | Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques | |
A25 | Desenvolupar la planificació de menús per col•lectivitats. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A27 | Gestionar la seguretat alimentària. | |
A38 | Implementar sistemes de qualitat. | |
A39 | Realitzar tasques de formació de personal. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |