Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA II |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | VITICULTURA II | Codi | 19224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Treball de plantació | 20 | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Informes de les pràctiques | 20 | ||||
Proves mixtes |
|
Proves mixtes amb preguntes curtes i interpretació de gràfics. | 50 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per poder realitzar la mitjana entre les activitats avaluables s'ha de superar la nota de 4'5/10 Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |