Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | COMUNICACIÓ CIENTÍFICA | Codi | 19625201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 2 | 3 | ||||||
Esdeveniments científics i/o divulgatius |
|
3 | 6 | 9 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
2 | 6 | 8 | ||||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
5 | 15 | 20 | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
6 | 24 | 30 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
4 | 0 | 4 | ||||||
Proves orals |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |