Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Codi | 19635301 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
30 | Treball fi de màster | Segon | 2Q |
||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Geografia Gestió d'Empreses |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | salvador.anton@urv.cat noemi.rabassa@urv.cat christophe.marquet@urv.cat antonio.russo@urv.cat cinta.sanzi@urv.cat pierre-louis.teissedere@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | |||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |