Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||||||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sessió Magistral |
|
30 | 10 | 40 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
10 | 5 | 15 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
60 | 90 | 150 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Seminaris |
|
5 | 0 | 5 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 2 | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves mixtes |
|
4 | 4 | 8 | ||||||||||||||||||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |