Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Juan José Francisco Polledo, Gestión de la seguridad alimentaria: análisis de su aplicación efectiva, , Mundiprensa R. Compañó, Garantía de calidad en los laboratorios analíticos, , Síntesis European Commission, Food, Farming, Fisheries Safety & Quality, , https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries_e FAO, FAO, , http://www.fao.org/home/es/ FAO, CODEX ALIMENTARIUS, , http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/about Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Alimentació, , http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentaci AINIA, Legislación alimentaria, , https://www.ainia.es/tag/legislacion-alimentaria/ Ángel Belzunegui, Gestió de la qualitat: teoria i pràctica, , URV Acribia, HACCP manual del auditor de calidad, , Acribia Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA), Calidad Agroalimentaria, , https://www.mapa.gob.es/es/alimentacion/temas/cali |
Complementària | |