Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Assignatures que es recomana cursar simultàniament | ||||||
|
Assignatures que es recomana haver cursat prèviament | |||
|
Altres comentaris | |
És molt recomanable per al correcte desenvolupament d'aquesta assignatura que es cursen simultàniament les assignatures integrades en el Anteprojecte: - Control i Instrumentació - Bases Tecnològiques de la Producció Animal - Gestió i Valorització de Subproductes Agroindustrials - Disseny de Processos de Separació - Enginyeria de Bioprocessos i Aliments |