Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
FÍSICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | FÍSICA | Codi | 20244003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Formulació, anàlisi, resolució i debat de problemes o exercicis, relacionat amb la temàtica de l'assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria d’un àmbit de coneixement en un context determinat. Exercicis pràctics a través dels diferents laboratoris. Caldrà preparar les pràctiques a casa per endavant, el nivell de preparació s'avaluarà oralment durant l'hora de pràctiques. Al laboratori és obligatori portar bata i ulleres de seguretat. L'estudiant disposarà d'un determinat horari (que es farà public al llarg del quadrimestre) per a recuperar un màxim de dues pràctiques de laboratori (que no hagi pogut completar satisfactòriament en el seu moment). |
Estudis previs | Revisió de continguts bàsics prèviament necessaris per poder adquirir els coneixements propis de la matèria. |
Atenció personalitzada | Les consultes es realitzaran presencialment als despatxos dels professors de l'assignatura a l'horari que us comuniquin. Limiteu l'´us dels missatges via moodle o e-mail a concertar cites. |