2020_21
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS Codi 13675233
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica manuel.suarez@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Web
Descripció general i informació rellevant

Assignatura impartida des de la URV. Conèixer les principals modificacions físico-químiques del processat d'aliments i les interaccions nutrients-matriu alimentària.

Sempre que sigui possible, la docència és realitzarà de manera presencial. A causa de l'emergència sanitària, de manera extraordinària i temporal, la docència durant el primer quadrimestre del curs 2020-21 serà mixta (presencial i online), de manera que les classes seran presencials i al mateix temps és retransmetran en línia (els estudiants poden escollir entre assistir a classe o seguir la classe a distància). En el cas d'emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, s'adaptarà l'activitat docent i l'avaluació per a que és pugui dur a terme a distància, d'acord amb les directrius que estableixin els organismes pertinents. Si és produeix aquesta situació, s'informarà de les adaptacions a l'espai Moodle de cada assignatura.

 


(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent