Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES EN ENOTURISME |
Resultats d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES EN ENOTURISME | Codi | 19635402 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | 2Q |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Realitzar un estudi específic d'investigació o innovació dins el camp de l'enologia i turisme. Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden projectar. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències bàsiques, transversals i específiques. | |
A7 |
Idenficar les denominacions d'origen i asociar-les amb les seves caracterísitiques més rellevants Avaluar la importància dels vins en la gastronomia local Distingir i utilitzar els maridatges específics entre els vins i la gastronomia local Situar i descriure les tradicions tangibles i intangibles del territori | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
L’estudiant planifica i desenvolupa de forma autònoma, organitzada i científica el projecte. (Procés) L’estudiant genera un document científic en estructura i continguts. (Memòria / Informe) L’estudiant presenta i defensa el treball (davant un tribunal, en el cas del TFM). (Defensa) | |
CT3 |
Reconèixer la situació plantejada com un problema en un entorn multidisciplinari, investigador o professional, i afrontar-lo de manera activa. (Comprensió) Seguir un mètode sistemàtic amb un enfocament global per dividir un problema complex en parts i per identificar les causes aplicant el coneixement científic i professional. (Anàlisi) Dissenyar una solució nova utilitzant els recursos necessaris i disponibles per tal d’afrontar el problema. (Creativitat) Elaborar un model realista que concreti tots els aspectes de la solució proposada. (Innovació) Avaluar el model proposat contrastant-lo amb el context real d’aplicació i ser capaç de trobar limitacions i proposar millores. (Avaluació) | |
CT4 |
Conèixer l’objectiu de l’equip i identificar el seu rol en contextos complexos. (Context) Comunicar i actuar amb altres equips per assolir conjuntament els objectius. (Comunicació) Comprometre’s i afavorir els canvis i millores necessaris per assolir els objectius de l’equip. (Compromís) Confiar en les pròpies capacitats, respectar les diferències i aprofitar-les en benefici de l’equip. (Col·laboració) | |
CT6 |
Aprofundir en l’autoconeixement professional. (Autoconeixement) Analitzar l’entorn professional propi de l’especialitat. (Entorn) Dissenyar itineraris professionals específics. (Itineraris) Desenvolupar l’actitud professional. (Actitud professional) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |