Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
PROTECCIÓ DE CULTIUS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PROTECCIÓ DE CULTIUS | Codi | 20234109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A1.2 | Dissenyar, executar i analitzar experiments relacionats amb l'enginyeria. | |
A4.6 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar les bases de la producció vegetal, els sistemes de producció, de protecció i d'explotació. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1.1 | Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses. | |
B1.5 | Usar eficientment les TIC per gestionar la informació i el coneixement. | |
B4.4 | Conèixer les matèries bàsiques i tecnològiques que el capaciten per a l'aprenentatge de nous mètodes i teories, i el doten de versatilitat per adaptar-se a noves situacions. | |
B5.1 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat, iniciativa i amb pensament innovador. | |
B5.3 | Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora dins del seu àmbit professional. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |