Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20234115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman, Introducción a la ingeniería de los alimentos, 2a, 2009 Rotstein, Enrique; Singh, R. Paul; Valentas, Kenneth J., Handbook of Food Engineering Practice, , |
Complementària | |