Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20234124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
R. Matissek, F. Schnepel, G. Steiner, Análisis de los alimentos. Fundamentos, métodos y aplicaciones, traducció de la traducció alemanya. O.López, 1998 Badui Dergal, Salvador, Química de los alimentos, , Naucalpan de Juárez : Pearson Educación, 2006 Pomeranz, Food analysis theory and practice, Chapman & Hall cop. New York, 1994 AOAC, AOAC Internationa: Official Methods of Analysis, , |
* Aquest recurs necessita codi d'usuari i contrassenya per a accedir-hi. Podeu demanar-la a l'adreça crai.sescelades@urv.cat |
|
Complementària |
T.P. Coultate ; [foreword by Heston Blumenthal], Food : the chemistry of its components, , Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, cop. 2 Suzanne Nielsen, Food analysis, , ebook Suzanne Nielsen, Food Analysis. Laboratory Manual, , ebook Owen R. Fennema, Fennema Química de los alimentos, Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin, Owen R. Fennema, Acribia H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle, Food chemistry, , Berlin : Springer, 2008 |