Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS | Codi | 20234126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques |
|
Problemes entregables amb el simulador SuperPro i altre software | 50% | ||||
Proves pràctiques |
|
Examen pràctic a final de curs | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
ADAPTACIÓ DEL'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21 Avaluació sense afectacions: No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluacióde l'assignatura. Avaluación continuada Es manté el 50% dela entrega de exercicis relacionats amb els continguts del curs. El examen pràctic a final de curs consisteix en la resolució de problemes (planificació i simulació) semblants als fets durant el curs fent ùs del software especific. És necessari obtenir un 4 a la prova final per poder-ne calcular el promig. Segona convocatòria Es guardarà la nota dels exercicis entregables, per tant no son recuperables (50%). El 50% restant consistirá en una nova prova pràctica. |