Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA | Codi | 19224214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Programar calendari de tractaments necessària per a la protecció sanitària de la vinya, donar els consells i les alternatives adequades. | |
A5 |
Interpretar els resultats de diferents assaigs d'investigació i donar els consells i les prescripcions necessàries | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |