Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA | Codi | 19224214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l'assignatura. |
Sessió Magistral | Estudi dels factors de qualitat determinants en la producció de qualitat i reptes actuals de la viticultura. |
Lectura de documentació escrita / gràfica elaborada | Lectura individual d'un article de fisiologia de l'estrès hídric i realització d'un qüestionari |
Pràctiques de camp/sortides | Sortides a un centre educatiu per veure noves tècniques de viticultura de precisió |
Atenció personalitzada | Sessió individual per comentar l'article |