Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
4 | 4 | 8 | |||||||||||||
Selecció/assignació del treball de fi de grau |
|
4 | 4 | 8 | |||||||||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster |
|
22 | 22 | 44 | |||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
10 | 250 | 260 | |||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
5 | 50 | 55 | |||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |