Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
Mecanismes coordinació/seguiment |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN |
Es durà a terme una coordinació interna (per part de la universitat) i una coordinació externa (per part del centre de pràctiques). | |||
Descripció | |||
El/la coordinador/a acadèmic/a del TFM del Màster, o persona en qui delegui, assignarà un/a tutor/a cada estudiant. Per fer-ho es tindran en compte els interessos i preferències de l’estudiant, el tema escollit i la disponibilitat dels tutors. Els tutors seran professors dels Departaments involucrats en la docència del Màster, i les seves funcions són: ? Informar als alumnes del de com s’organitza la realització del TFM, dates i terminis de presentació i criteris d’avaluació. ? Orientar als alumnes sobre l’estructura del TFM tant de la memòria com la defensa oral. ? Seguiment de l’alumne durant el desenvolupament del Treball, actuant com dinamitzador i facilitador del procés d’aprenentatge. ? Omplir la fitxa de seguiment en cada entrevista amb l’alumne (Annex 2). S’han de realitzar un mínim de 2 entrevistes de seguiment. Quan l’estudiant hagi de dur a terme tot el TFM o una part significativa en institucions o organismes diferents de la URV, a més del professor tutor o professora tutora de la URV, ha de tenir un tutor o tutora a l’altra institució o organisme perquè li presti col·laboració en la definició del contingut del TFM i en el desenvolupament. En aquest cas, és necessari signar un conveni entre el centre i la institució o organisme. |