Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20234124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
5 | 0 | 5 | |||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
30 | 35 | 65 | |||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
35 | 10 | 45 | |||||||||||
Sessió Magistral |
|
40 | 25 | 65 | |||||||||||
Fòrums de debat |
|
5 | 10 | 15 | |||||||||||
Treballs |
|
0.5 | 20 | 20.5 | |||||||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2.5 | 0 | 2.5 | |||||||||||
Proves mixtes |
|
2.5 | 0 | 2.5 | |||||||||||
Proves pràctiques |
|
5 | 0 | 5 | |||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |