Aquesta assignatura proposa una revisió dels estudis soci-antropològics de l'alimentació que planteja la necessitat de dialogar amb les diverses disciplines que estudien l'alimentació humana. Es debatrà sobre la possibilitat i els límits d'establir marcs interdisciplinaris que portin el social i cultural cap a l'esfera biològica i viceversa i que permetin superar les recurrents aproximacions reduccionistes i descontextualitzades que impregnen les aproximacions científiques. Aquesta assignatura s’imparteix modalitat en
línia durant el curs 2021/2022, una adaptació extraordinària i temporal de la
docència a través d’eines i recursos TIC, com a conseqüència de la pandemia ocasionada
per la covid. En la docència en línia, els continguts, les competències i els
resultats d’aprenentatge seran els ordinaris i els podeu consultar en l’apartat
corresponent de la guia. Les metodologies, la planificació i l’avaluació estarán
adaptades a la docencia i aprenentatge virtuals. Cal que en consulteu el detall
en l’apartat d’Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria. |