Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Videoconferència |
|
10 | 30 | 40 | ||||||
Seminaris |
|
4 | 16 | 20 | ||||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
6 | 3 | 9 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
3 | 0 | 3 | ||||||
Proves mixtes |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |