Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | Codi | 19625104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentaciones inicials |
Presentacions / exposicions | Presentacions d'un projecte d'acord amb els diferents tipus |
Esdeveniments científics i/o divulgatius | Explicació de continguts i formularis de sol·licitud. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Plantejament de problemes de resolució a l'aula. |
Atenció personalitzada | Tutorías. Consultes sobre l'asignatura. |