Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | AN |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||
Selecció/assignació del lloc de pràctiques externes |
|
1 | 1 | 2 | ||||||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes |
|
4 | 0 | 4 | ||||||||||
Estada de pràctiques |
|
4 | 190 | 194 | ||||||||||
Memòria |
|
4 | 20 | 24 | ||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |