Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | Codi | 20214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Tema | Subtema |
1. Evaporació | 1.1 Disseny d'evaporadors d'efecte simple. 1.2 Evaporadors d’efecte múltiple |
2 Filtració i separació per membranes. |
2.1 Principis de la filtració 2.2 Microfiltració, ultrafiltració i osmosi inversa. |
3. Introducció a l’envasat d’aliments | 3.1. Introducció 3.2. Plàstics en l’envasat d’aliments 3.3. Els principals polímers aplicats a l'envasat d’aliments 3.4. Additius dels plàstics 3.5. Transferència de matèria en sistemes d’envasat |