Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | Codi | 20214118 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | |||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Aquesta assignatura amplia els continguts de l'assignatura Enginyeria de Processos Agroalimentaris I Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |
||||||||||||||
| |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |