Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS | Codi | 19204212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura, activitats i avaluació |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Seminaris | Debats sobre un tema definit. Presentacions orals per grups dels temes escollits. |
Atenció personalitzada | Resposta personalitzada als alumnes sobre assumptes sorgits durant el curs. |