Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 19224301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Treball fi de grau | Quart | AN |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | |||||||||||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster |
|
4 | 4 | 8 | |||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
0 | 300 | 300 | |||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
2 | 63 | 65 | |||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |