Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | Codi | 19625205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicación sobre el funcionamiento de la asignatura y la forma de evaluación. |
Sessió Magistral | Classes on-line. Revisión de las novedades científicas en el control y mejora de la fermentación maloláctica. |
Treballs | Realización de un trabajo en el aula relacionado con los contenidos de la asignatura. |
Atenció personalitzada | Resolución de dudas sobre la asignatura a petición de los alumnos/as. |