Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES | Codi | 20214121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN conv. única |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica |
MCCABE, W.L.; SMITH, J.C.; HARRIOT, P., UNIT OPERATIONS OF CHEMICAL ENGINEERING , 5A ED. MCGRAW-HILL NOVA YORK, 1993 COULSON, J.M. (ET AL.) , CHEMICAL ENGINEERING, VOL. 1-6 , Pergamon Press OXFORD, 1994 METCALF & EDDY , INGENIERÍA DE AGUAS RESIDUALES TRATAMIENTO, VERTIDO Y REUTILIZACIÓN , MCGRAW-HILL/INTERAMERICANA DE ESPAÑA, 1995 FARIÑAS, M. , OSMOSIS INVERSA. FUNDAMENTOS, TECNOLOGÍA Y APLICACIONES , MACGRAW HILL , 1999 PERRY, R.H.; GREEN, D., PERRY’S CHEMICAL ENGINEERS HANDBOOK, MACGRAW HILL , F.P. INCROPERA, D.P. De WITT 4ed, FUNDAMENTOS DE TRANSFERENCIA DE CALOR , PRENTICE HALL , 1999 A. IBARZ & G.V. BARVOSA-CÁNOVAS , UNIT OPERATIONS IN FOOD ENGINEERING , CRC PRESS Boca Raont, 2003 P.G. SMITH KLUVER , INTRODUCTION TO FOOD PROCESS ENGINEERING , ACADEMIC/PLENUM PUBLISHERS NEW YORK, 2003 |
Complementària | |