Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20234115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||||||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 1 | 2 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sessió Magistral |
|
18 | 17 | 35 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
70 | 58 | 128 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Seminaris |
|
14 | 11 | 25 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
12 | 9 | 21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 1 | 2 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
4 | 3 | 7 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 2 | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |