Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa. Presentació dels estudiants. |
Sessió Magistral | Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient. S'exposaran i discutiran exemples i casos pràctics relacionats amb la qualitat dels processos de producció en la indústria alimentària. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Plantejament, desenvolupament i resolució individual i en grup de problemes relacionats amb el temari de l'assignatura i simulant casos reals. |
Avantprojecte | Realització d'un projecte comú on s'integren diverses assignatures del grau. Els estudiants han de treballar en equip i enfrontar-se a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge, de cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions interpersonals. |
Seminaris | Es treballen en profunditat aspectes específics de les competències transversals |
Atenció personalitzada | Els alumnes poden fer les consultes que necessitin durant les hores de classe presencial i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es necessari concertar cita prèvia a través del Moodle o el correu electrònic per tal d'assegurar la disponibilitat del professor. |