Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Temps que cada
professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. L’atenció a l’estudiant es podrà realitzar
desprès de cada classe o bé mitjançant reunions on line, en horaris concertats prèviament
per correu electrònic, o mitjançant altres eines virtuals. També es podran concertar per correu electrònic reunions presencials al despatx 113 del edifici N4 (Facultat d'Enologia) del campus Sescelades. |