Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
TECHNOLOGICAL BASES OF ANIMAL PRODUCTION |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | TECHNOLOGICAL BASES OF ANIMAL PRODUCTION | Code | 20244206 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació de l'assignatura |
Lecture | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts que figuren al programa de l'assignatura. |
Scientific and/or communication events | Assistència a jornades tècniques/seminaris/xerrades presencials o online |
Practical cases/ case studies in the classroom | Plantejar el projecte d'una instal·lació ramadera sota la normativa del benestar animal. Es farà a classe, en grups |
Personal attention | Atenció personalitzada al alumne per qualsevol consulta o dubte |