Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 13904218 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
6 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.poblet@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Es una assignatura optativa que treballa els coneixemebts basics del proces fermentatiu dels aliments. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |