Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
CHEMISTRY II |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | CHEMISTRY II | Code | 19224009 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | First | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa |
Lecture | Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient. |
Laboratory practicals | Desenvolupament al laboratori de diferents anàlisis químiques necessàries pel correcte control de l’elaboració del vi. Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i lliurar els informes parcials de les diferents anàlisis. En finalitzar, es farà un examen de les activitats realitzades. |
Assignments | Elaboració de tasques de format curt relacionades amb el temari de l'assignatura |
Problem solving, exercises | Realització de problemes/exercicis a l'aula, relacionats amb els continguts de teoria. |
Personal attention | Es mantindrà contacte amb l'alumne a demanda, però concretant data per a la consulta presencial. El correu-e serà la forma habitual de comunicació fora de l'aula. |