Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
|
A1 |
Nutrició humana |
|
A2 |
Dietoteràpia i nutrició artificial. |
|
A3 |
Estructura i funció del cos humà. |
|
A4 |
Composició d'aliments i matèries primeres. |
|
A5 |
Fisiopatologia i patologia nutricional. |
|
A6 |
Bioquímica. |
|
A7 |
Bases de l'alimentació saludable. |
|
A8 |
Dietètica. |
|
A9 |
Mètodes de valoració de l'estat nutricional. |
|
A10 |
Dietètica. Bases de l'alimentació saludable. |
|
A11 |
Epidemiologia nutricional. Consum i hàbits alimentaris en la població. |
|
A12 |
Metodologia de l'educació alimentària. |
|
A13 |
Sistemes de salut i polítiques alimentàries. |
|
A14 |
Higiene personal, productes i processos. |
|
A15 |
Toxicologia alimentària. |
|
A16 |
Microbiologia i parasitologia dels aliments. |
|
A17 |
Identificar els factors que influeixen en la nutrició. |
|
A18 |
Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. |
|
A19 |
Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques |
|
A20 |
Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica. |
|
A21 |
Calcular i establir pautes alimentàries saludables. |
|
A22 |
Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries. |
|
A23 |
Realitzar educació alimentària. |
|
A24 |
Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut. |
|
A25 |
Desenvolupar la planificació de menús per col•lectivitats. |
|
A26 |
Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. |
|
A27 |
Gestionar la seguretat alimentària. |
|
A28 |
Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. |
|
A29 |
Sistemes de qualitat. |
|
A30 |
Normalització i legislació alimentària. |
|
A31 |
Economia, tècniques de mercat i gestió. |
|
A32 |
Gestió mediambiental. |
|
A33 |
Deontologia. |
|
A34 |
Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. |
|
A35 |
Psicologia. |
|
A36 |
Alimentació i cultura. |
|
A37 |
Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. |
|
A38 |
Implementar sistemes de qualitat. |
|
A39 |
Realitzar tasques de formació de personal. |
|
A40 |
Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. |
|
A41 |
Comprendre les bases teòriques de la bioestadística. |
|
A42 |
Interpretar i aplicar proves estadístiques en estudis científics. |
|
A43 |
Comprendre l'evolució històrica de l'alimentació i la nutrició. |
|
A44 |
identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. |
|
A45 |
|
|
A46 |
|
|
A47 |
|
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
CT1 |
Utilitzar informació en llengua estrangera d’una manera eficaç |
|
CT2 |
Gestionar la informació i el coneixement mitjançant l’ús eficient de les TIC |
|
CT3 |
Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d’estudi |
|
CT4 |
Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa |
|
CT5 |
Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses. |
|
CT6 |
Identificar el procés d’aprenentatge i l’orientació acadèmica i professional |
|
CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |