2013_14
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia
A A 
català 
 
Mestre Especialitat en Educació Física (1997)
 Assignatures
  DIDÀCTICA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA II
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) DIDÀCTICA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA II Codi 11101020
Ensenyament
Mestre Especialitat en Educació Física (1997)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 3 1.5 Troncal Tercer Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Pedagogia
Coordinador/a
PEREZ RAMIREZ, MARIA DEL CARMEN
Adreça electrònica mdelcarmen.perez@urv.cat
Professors/es
PEREZ RAMIREZ, MARIA DEL CARMEN
Web
Descripció general - Desenvolupar la capacitat en els estudiants per a programar, organitzar i avaluar. Teòrica i pràcticament. - Estimular i afavorir l’anàlisi, l’esperit crític, la creativitat, l’hàbit de treball i d’expressió. - Facilitar l’apropament a les fons documentals i a les noves tecnologies i ser capaços de utilitzar-les. - Potenciar en l’alumnat la consideració del cos com a instrument d’acció i comunicació així com facilitar la reflexió sobre diferents formes de treball corporal que siguin conseqüents amb aquesta idea.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent