Psicología General Sanitaria (2014) |
Asignaturas |
TRASTORNOS DEL COMPORTAMIENTO ALIMENTARIO |
Contenidos |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2019_20 |
Asignatura | TRASTORNOS DEL COMPORTAMIENTO ALIMENTARIO | Código | 11685214 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | AN |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
tema | Subtema |
1. La conducta alimentària |
1.1 Aspectes fisiològics i psicològics |
2. Trastorns de la conducta alimentària Cadascun dels subtemes inclou: - Característiques del trastorn i criteris de diagnòstic -Etiopatogènia i factors de risc -Avaluació - Intervenció |
2.1 T ingesta evitatiu/restrictiu 2.2 Pica, rumiació 2.3 Anorexia nervosa 2.4 Bulimia nervosa 2.5 Trastorn per afartament 2.6. Altres: Sd menjador nocturn, vigorèxia |
3. L'obesitat | 4. 1. Aspectes psicològics relacionats amb l'etiopatogènia i la intervenció |
4. Aspectes nutricionals en trastorns psicològics i relació entre nutrients i neurodesenvolupament i conducta |