Antropologia Social i Cultural (2001) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ I CULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ I CULTURA | Codi | 12102203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Seminaris | Participació en debat, reflexions i exposició | 10 | |
Treballs | Desenvolupament treball teòric i de síntesi bibliogràfica (coneixements i comprensió lectures obligatòries) | 60 | |
Pràctiques externes (de camp/sortides) | Informe breu pràctica (procediments, resultats i conclusions) | 30 | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a classe té caràcter obligatori (80% de les classes presencials) |