2019_20
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat de Lletres
A A 
català 
Grau d'Història (2008)
 Assignatures
  SOCIETAT I CULTURA A L'ANTIGUITAT
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) SOCIETAT I CULTURA A L'ANTIGUITAT Codi 12204004
Ensenyament
Grau d'Història (2008)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Història i Història de l'Art
Unitat Predepartamental d'Arquitectura
Coordinador/a
HUNTINGFORD ANTIGAS, ELISABET
DILOLI FONS, JORDI
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general Amb aquesta assignatura es pretén que l’alumne conegui els processos de formació i evolució de les primeres societats complexes: l’aparició de l’escriptura, de l’urbanisme, les diferents formes d’organització social, política i econòmica, les formes artístiques com a representació del poder polític i religiós i tots els canvis que van significar el pas de la prehistòria a la història en uns espais geogràfics determinats: Egipte, el Proper Orient i la Mediterrània Oriental. La informació que proporciona aquesta assignatura als alumnes es completa amb la proporcionada a Història Antiga, oferint així una panoràmica complerta sobre el desenvolupament de les societats històriques Mediterrànies i del Proper Orient durant l’antiguitat.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent