2019_20
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat de Lletres
A A 
català 
Grau d'Història de l'Art (2008)
 Assignatures
  NOVES TECNOLOGIES APLICADES A LES CIÈNCIES HUMANES
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) NOVES TECNOLOGIES APLICADES A LES CIÈNCIES HUMANES Codi 12214114
Ensenyament
Grau d'Història de l'Art (2008)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Història i Història de l'Art
Coordinador/a
FIZ FERNÁNDEZ, JOSÉ IGNACIO
Adreça electrònica joseignacio.fiz@urv.cat
Professors/es
FIZ FERNÁNDEZ, JOSÉ IGNACIO
Web
Descripció general L’objectiu d’aquesta assignatura és adquirir els coneixements metodològics de les noves tecnologies per la realització de treballs de recerca en el camp de les ciències humanes. En aquesta assignatura l’alumne aprendrà a utilitzar les noves tecnologies com a eina de recerca i anàlisi, amb l'objectiu immediat que les apliqui en la redacció de treballs/assaigs i l'el·laboració de presentacions dels mateixos pel Grau en Història i Història de l'Art. El curs se centra que l'alumne comprengui l'abast dels nous recursos tecnològics en el camp de la investigació històrica, i que adquireixi les aptituds necessàries per aplicar-les a la pràctica dels Graus en Història i Història de l'Art respectivament.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura es realitza a través de tutoria. Per a més informació cal consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent