2012_13
Guia docent 
Facultat de Lletres
A A 
català 
Antropologia Mèdica i Salut Internacional (2006)
 Assignatures
  SEMINARI 4: ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
1. Conèixer el marc teòric i conceptual específic de l'assignatura AP1
AP2
AP4
AP10
AR1
AR2
AR3
AR4
BC4
BC5
CC3
CC5
2. Incorporar els elementes teòrics adquirits a l'anàlisi empírica de la realitat en aquest camp específic AP6
AP7
AR4
AR7
BC4
BC5
CC3
CC5
3. Integrar aquests coneixements i pràctiques en el marc general de la disciplina AP3
AP5
AP6
AR3
AR6
BC6
BC17
CC3
Presentar els principals corrents teòrics AP6
AR5
Delimitar el camp d'estudi de l'Antropologia de l'alimentació AP2
AP5
BC13
CC3
Definir conceptes bàsics i donar a conèixer les eines metodològiques necessàries per abordar la cultura alimentària des d'una perspectiva holista i comparativa AP2
AR2
BC1
BC4
BC13
Abordar les aplicacions de l'antropologia social en el camp de l'alimentació AP2
AR2
AR6
BC1
BC6
BC13
Explicar els principals temes abordats, insistint en aquells que reflecteixen millor les paradoxes de l'ordre social contemporani AP1
AR1