Educational guide Faculty of Chemistry |
english |
Bachelor's Degree in Biochemistry and Molecular Biology (2009) |
Subjects |
FOOD BIOCHEMISTRY |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 | |||||||||||||||||
Subject (*) | FOOD BIOCHEMISTRY | Code | 13214204 | |||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | |||||||||||||
6 | Optional | 1Q |
||||||||||||||||
Modality and teaching language | See working groups | |||||||||||||||||
Prerequisites | ||||||||||||||||||
Department | Biochemistry and Biotechnology |
|||||||||||||||||
Coordinator |
|
manuel.suarez@urv.cat franciscaisabel.bravo@urv.cat david.sanroma@urv.cat |
||||||||||||||||
Lecturers |
|
|||||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.cat | |||||||||||||||||
General description and relevant information |
Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lergens), traçabilitat dels aliments. La docència serà presencial sempre que la limitació en l’aforament de l’aula a causa de l’emergència sanitària ho permeti. Si el nombre d’estudiants matriculats fos superior a l’aforament permès a l’aula assignada, la docència es farà mixta (presencial i a distància)en horari programat. L’organització concreta s'especificarà en l'espai Moodle de l’assignatura en funció de la situació d'emergència sanitària. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |