2019_20
Educational guide 
Faculty of Chemistry
A A 
english 
Bachelor's Degree in Biochemistry and Molecular Biology (2009)
 Subjects
  FUNCTIONAL AND PERSONALISED FOOD
IDENTIFYING DATA 2019_20
Subject (*) FUNCTIONAL AND PERSONALISED FOOD Code 13214222
Study programme
Bachelor's Degree in Biochemistry and Molecular Biology (2009)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
6 Optional 1Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Biochemistry and Biotechnology
Coordinator
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
E-mail begona.muguerza@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
anna.mas@urv.cat
Lecturers
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
MAS CAPDEVILA, ANNA
Web
General description and relevant information El temari que s'impartirà a l'assignatura permetrà a l'alumne conèixer les propietats dels ingredients bioactius i la seva funció en l'organisme. Avaluar la seva funcionalitat. Conèixer la legislació vigent sobre aliments funcionals i la percepció del consumidor. Discutir temes d'actualitat en nutrició. A més, els donará una visió general sobre l’evolució de la nutrició i la dietètica, i contextualitzar aquesta evolució en la societat actual on s’han produït importants avenços científico-tecnològics que permeten prevenir i diagnosticar patologies però, d’altra banda es veu sotmesa a una “sobrecàrrega calòrica”. Es presentaran les composicions d’algunes de les dietes actuals, així com els possibles beneficis que poden presentar en la salut.
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.