Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
|
A1 |
Nutrició humana (SABER) |
|
A2 |
Dietoterapia i nutrició artificial (SABER) |
|
A3 |
Estructura i funció del cos humà (SABER) |
|
A4 |
Composició de aliments i matèries primes (SABER) |
|
A5 |
Fisiopatologia i patologia nutricional (SABER) |
|
A6 |
Bioquímica (SABER) |
|
A7 |
Bases de la alimentació saludable (SABER) |
|
A8 |
Dietètica (SABER) |
|
A9 |
Mètodes de valoració de l'estat nutricional (SABER) |
|
A10 |
Dietètica. Bases de la alimentació saludable (SABER) |
|
A11 |
Epidemiologia nutricional. Consumo i hàbits alimentaris en la població (SABER) |
|
A12 |
Metodologia de l'educació alimentaria (SABER) |
|
A13 |
Sistemes de salut i polítiques alimentàries (SABER) |
|
A14 |
Higiene de personal, productes i processos (SABER) |
|
A15 |
Toxicologia alimentaria (SABER) |
|
A16 |
Microbiologia i parasitologia dels aliments (SABER) |
|
A17 |
Identificar els factors que influeixen en la nutrició (SABER FER) |
|
A18 |
Avaluar el estado nutricional individual i en col•lectivitats (SABER FER) |
|
A19 |
Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques (SABER FER) |
|
A20 |
Elaborar e interpretar una historia dietètica. Interpretar una historia clínica (SABER FER) |
|
A21 |
Calcular i establir pautes alimentàries saludables (SABER FER) |
|
A22 |
Dissenyar e interpretar enquestes alimentàries (SABER FER) |
|
A23 |
Realitzar educació alimentaria (SABER FER) |
|
A24 |
Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut (SABER FER) |
|
A25 |
Desenvolupar la planificació de menús per a col•lectivitats (SABER FER) |
|
A26 |
Analitzar i avaluar els riscos alimentaris (SABER FER) |
|
A27 |
Gestionar la seguretat alimentaria (SABER FER) |
|
A28 |
Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentaria (SABER FER) |
|
A29 |
Sistemes de qualitat (SABER) |
|
A30 |
Normalització i legislació alimentaria (SABER) |
|
A31 |
Economia, tècniques de mercat i gestió (SABER) |
|
A32 |
Gestió medi-ambiental (SABER) |
|
A33 |
Deontologia (SABER) |
|
A34 |
Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició (SABER) |
|
A35 |
Psicologia (SABER) |
|
A36 |
Alimentació i cultura (SABER) |
|
A37 |
Assessorar legal, científica y tècnicament a la indústria alimentaria y als consumidors (SABER FER) |
|
A38 |
Implementar sistemes de qualitat (SABER FER) |
|
A39 |
Realitzar tasques de formació de personal (SABER FER) |
|
A40 |
Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris (SABER FER) |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
B1 |
Aprendre a aprendre |
|
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva |
|
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu |
|
B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa |
|
B5 |
Treballar de forma col.laborativa |
|
B6 |
Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social |
|
B7 |
Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l’entorn laboral i com a ciutadà |
|
B8 |
Sensibilització en política ambiental |
|
B9 |
Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement |
|
B10 |
Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
|
C1 |
Dominar l’expressió i la comprensió d’un idioma estranger |
|
C2 |
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC |
|
C3 |
Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia i global del món |
|
C4 |
Moure’s amb facilitat per l’espai europeu i per la resta del món |
|
C5 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia |
|
C6 |
|