2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA Codi 14224122
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
5 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
DOMINGO ROIG, JOSÉ LUIS
PERELLÓ BERENGUER, GEMMA
Adreça electrònica joseluis.domingo@urv.cat
montserrat.marques@urv.cat
joaquim.rovira@urv.cat
marta.herrero@urv.cat
Professors/es
DOMINGO ROIG, JOSÉ LUIS
MARQUÈS BUENO, MONTSERRAT
ROVIRA SOLANO, JOAQUIM
HERRERO CASADO, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant Els principal objectiu de l'assignatura és que l’alumne conegui quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actuen aquestes dins l’organisme humà. El desenvolupament específic del programa de Toxicologia Alimentària ha de permetre adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor degut a la ingesta d’aquests tòxics a través de la dieta.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent